Σπουδαία διάκριση της Online Sales στον διεθνή οργανισμό Great Places to Work ως Best WorkPlace 2017

OnlineSales ως Customer Experience Provider στο χώρο της τηλεφωνικής εκπροσώπησης, διακρίθηκε στις 10 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα στην κατηγορία «περισσότεροι από 250 εργαζόμενοι». Η έρευνα διοργανώνεται από το Great Place to Work Hellas και η αξιολόγηση των εταιρειών γίνεται σε συνεργασία με το τμήμα εφαρμοσμένης έρευνας του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece. Η επιλογή και κατάταξη των εταιρειών διενεργείται μέσα από 2 άξονες αξιολόγησης: α) τις ανώνυμες και εμπιστευτικές απαντήσεις των εργαζομένων της κάθε εταιρείας και β) τις πολιτικές και πρακτικές διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού των εταιρειών.

IMG_2198 site

Tο παραπάνω τιμητικό βραβείο ως συνέχεια της περσινής διάκρισης στα Sales Excellence Awards 2016 πουαπέσπασετο Bronze βραβείο στην κατηγορία Οργάνωση & Ανάπτυξη Τμήματος Πωλήσεων και το Gold βραβείο στην κατηγορία Call Center, χαρακτηρίζονται πλέον ως η μέγιστη διάκριση για την εταιρεία και τους ανθρώπους της Online Sales, αφού αποτελούν σημαντική αναγνώριση για την πορεία της στο χώρο της τηλεφωνικής εκπροσώπησης και την κατατάσσουν σταθερά, στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου της. Η Online Sales  επενδύει στρατηγικά σε νέες τεχνολογίες και σύγχρονες υποδομές, μέσα από τις οποίες ακολουθεί πάντα τις εξελίξεις, κυρίως όμως επικεντρώνεται στους ανθρώπους της, οι οποίοι διακρίνονται από μία συνεπή επαγγελματική διαδρομή και προσφορά, διασφαλίζοντας έτσι την πιο συναρπαστική εμπειρία για κάθε καταναλωτή.

Η διάκριση αυτή, ως Best Work Place 2017 αποτελεί συνολική αναγνώριση των προσπαθειών της και απόδειξη ότι οι άνθρωποί της αποτελούν το κορυφαίο συστατικό της επιτυχίας. Στόχος της εταιρείας για το παρόν και το μέλλον είναι να συνεχίσει να εξελίσσει το εργασιακό περιβάλλον, έχοντας ως φιλοσοφία: «όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε το αύριο, σήμερα».

gptw_Greece_BestWorkplaces_2017_rgb

 
Δημοσιεύσεις:  

businessnews

kathimerini

newsbeast

efsyn