Σπουδαία διάκριση της Online Sales στα Sales Excellence Awards 2018 για 3η χρονιά!

img1

OnlineSales ως CustomerExperienceProvider στο χώρο της τηλεφωνικής εκπροσώπησης,διακρίθηκε για 3η χρονιά στα SalesExcellenceAwards 2018, τα καθιερωμένα βραβεία των Πωλήσεων που διοργανώνουν για 6η συνεχόμενη χρονιά το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και η BoussiasCommunications, τα οποία αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.

Σε μία λαμπερή βραδιά στην μεγαλύτερη γιορτή των πωλήσεων, η OnlineSales απέσπασε 2 silver βραβεία στις κατηγορίες Τηλεφωνικές Πωλήσεις και Οργάνωση & Ανάπτυξη Τμήματος Πωλήσεων.

 

Τα παραπάνω τιμητικά βραβεία σε συνέχεια της περσινής διάκρισης της OnlineSalesως BestWorkPlace2017 αλλά και τοGoldβραβείο που προγενέστερα έχει αποσπάσει η εταιρεία στην κατηγορίαCallCenter, χαρακτηρίζονται πλέον ως η μέγιστη διάκριση για την εταιρεία και τους ανθρώπους της, αφού αποτελούν σημαντική αναγνώριση για την πορεία της στο χώρο της τηλεφωνικής εκπροσώπησης και την κατατάσσουν σταθερά, στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου της. Η OnlineSales  επενδύει στρατηγικά σε νέες τεχνολογίες και σύγχρονες υποδομές, μέσα από τις οποίες ακολουθεί πάντα τις εξελίξεις, κυρίως όμως επικεντρώνεται στους ανθρώπους της, οι οποίοι διακρίνονται από μία συνεπή επαγγελματική διαδρομή και προσφορά, διασφαλίζοντας έτσι την πιο συναρπαστική εμπειρία για κάθε καταναλωτή.

 

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η τεχνολογική υποδομή, οι εσωτερικές διαδικασίες και οι άνθρωποι της OnlineSalesαποτελούν το κορυφαίο συστατικό της επιτυχίας της. Στόχος της εταιρείας για το παρόν και το μέλλον ως CustomerExperienceProviderείναι να παραμείνει ένας υγιής οργανισμός με κύρος, γερές βάσεις, ισχυρή θέληση και προσωπικότητα η οποία θα προσφέρει τη μέγιστη δυνατή εμπειρία στον τελικό καταναλωτή αλλά και τους καλύτερους δείκτες απόδοσης και ποιότητας στους πελάτες που εκπροσωπεί.