Σπουδαία διάκριση της Online Sales για δεύτερη συνεχή χρονιά στην τελετή απονομής των Sales Excellence Awards 2016

Σε μια λαμπερή βραδιά, αφιερωμένη στις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων και στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, η τελετή απονομής των Sales Excellence Awards 2016. Την τελετή διοργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την εταιρεία Boussias Communications και παραβρέθηκαν πάνω από 500 υψηλόβαθμα στελέχη.

Από μια τέτοια βραδιά και διοργάνωση, φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η online sales, η οποία έδωσε το δυναμικό παρόν, αφού και φέτος κατέκτησε όχι μόνο το Bronze βραβείο στην κατηγορία Οργάνωση & Ανάπτυξη Τμήματος Πωλήσεων, αλλά απέσπασε και το Gold βραβείο στην κατηγορία CallCenter.DSC_0745

Τόσο τα παραπάνω σπουδαία τιμητικά βραβεία, όσο και της περασμένης χρονιάς χαρακτηρίζονται πλέον ως η μέγιστη διάκριση για την εταιρεία και τους ανθρώπους της onlinesales, αφού αποτελούν σημαντική αναγνώριση για την πορεία της στο χώρο της τηλεφωνικής εκπροσώπησης, θέτουν νέους ορίζοντες ανάπτυξης και την κατατάσσουν σταθερά, στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου της.

Η onlinesales ως Customer Experience Provider προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, που αφορούν στην διαχείριση υφιστάμενων και νέων πελατών. Επενδύει στρατηγικά σε νέες τεχνολογίες και σύγχρονες υποδομές, μέσα από τις οποίες ακολουθεί πάντα τις εξελίξεις, κυρίως όμως επικεντρώνεται στους ανθρώπους της, οι οποίοι διακρίνονται από μία συνεπή επαγγελματική διαδρομή και προσφορά, διασφαλίζοντας έτσι την πιο συναρπαστική εμπειρία για κάθε καταναλωτή.
DSC_0701

DSC_0750

IMG_6615

 

Δημοσιεύσεις:  STICKER_site

newsbeast

the toc

Antenna

Athensvoice

New post

newsit