Η online sales χρυσός χορηγός στο Φεστιβάλ Καριέρας 2014

Με μεγάλη επιτυχία η οnline sales συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στο μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη στην Ελλάδα, το Up Event του Φεστιβάλ Καριέρας 2014. Η εταιρεία, υποστηρίζοντας τους υποψηφίους στην ανεύρεση εργασίας, για το τριήμερο 10-11-12 Οκτωβρίου καθοδηγούσε τους επισκέπτες για το πώς θα δημιουργήσουν οι ίδιοι τις προϋποθέσεις για μια πετυχημένη επαγγελματική πορεία στην online sales.
To Φεστιβάλ Καριέρας αποτελεί την εξέλιξη των Ημερών Καριέρας. Φέτος δημιουργήθηκε το Up Event, το πιο αισιόδοξο event της χρονιάς. To Up Event περιλάμβανε ομιλίες διακεκριμένων προσωπικοτήτων από όλους τους τομείς εργασίας, οι οποίοι, μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, έδειξαν τον δρόμο της εξέλιξης στους παρευρισκόμενους, παρουσιάζοντας με τρόπο βιωματικό τις τάσεις στην εργασία, υποδεικνύοντας μέσω της δικής τους ιστορίας τον τρόπο να κάνουμε πραγματικότητα την ιδέα μας. Το Up Event πραγματοποιήθηκε και τις τρεις ημέρες του Φεστιβάλ Καριέρας 2014 στο αμφιθέατρο του 9,84.
Η οnline sales ενίσχυσε τη συμμετοχή της αυτή με την επικοινωνία 2 συμπληρωματικών σποτ σε 6 κορυφαίους ραδιοφωνικούς σταθμούς (95,2 ATHENS DEEJAY / 96.9 ROCK FM / 101.3 ΔΙΕΣΗ / 89,8 ΔΡΟΜΟΣ / ΛΑΜΨΗ 92,3 / NOVASPOR 94.6) έχοντας ως κεντρική, δημιουργική στρατηγική την ανθρωποκεντρικότητα, σε απλή, καθημερινή γλώσσα με σκοπό την προσέλκυση νέων βιογραφικών στο δυναμικό της.

Ψάχνεις κι εσύ για δουλειά;

Μπες τώρα στο www.onlinesales.gr/cv και στείλε το βιογραφικό σου.

Έλα κι εσύ στον κόσμο της online sales!